Thumbnail Nadir Benkahla

Nadir Benkahla: att tacka nej till drömjobbet på Google och att satsa allt på eget företag!

Sista gästavsnittet från sommaren är med Nadir Benkahla som varit musikproducent i 10 år, därefter jobbat med marknadsföring och nu valt att satsa fullt ut på sina sociala medier.

Du har kanske sett Nadir på Tiktok där han har 250 tusen följare. Tidigare handlade videorna på kanalen om personlig utveckling och psykologi, numera är fokuset på att hjälpa personer göra resan som soloföretagare likt Nadir gjort.

Vi pratar om Nadirs arbetskarriär och valet att tacka nej till ”drömjobbet” på Google i Dublin med 90 tusen i lön. 

Hur Nadir kom in på personlig utveckling som format hans liv och hur han använder sociala mediers positiva sidor utan att fastna i konstant scrollande.

Jag har följt Nadir länge på Tiktok och tycker hans videor håller hög klass rakt igenom 💥Att våga säga upp sig från ett tryggt jobb för att satsa på sitt egna företag under pandemin när han precis blivit pappa är inspirerande. Hoppas du gillar avsnittet!

Följ Nadir på Instagram: https://www.instagram.com/nadirbenkahla/

Följ Nadir på Tiktok: https://www.tiktok.com/@nadirbenkahla

Nadirs nyhetsbrev: https://www.nadirbenkahla.com/

Oliver Allemog

Jag är en ekonominörd och gillar främst att investera via fonder på börsen. Psykologi kopplat till pengar och marknadsföring fascinerar mig mycket. Utöver det är jag ett väldigt stort sportfan.

More Reading

Post navigation