Annonspolicy

I första hand driver jag den här sidan för att jag tycker det är sjukt kul plus att det gett mig många spännande möjligheter arbetsmässigt. 

Samtidigt är det superroligt ifall det är möjligt för mig att tjäna pengar på att prata om saker som jag själv använder och uppskattar. Därför finns det samarbetslänkar märkta med * som indikerar att jag får provision vid öppnat konto på exempelvis fondroboten Lysa*.  

Intäkterna gör det möjligt för mig att lägga mer tid på kanalen istället för andra jobb/projekt vilket leder till bättre innehåll som du förhoppningsvis uppskattar.

Länkarna är kostnadsfria för dig att använda! Ifall så inte är fallet kommer det stå tydligt. Alla sidor/ tjänster jag skriver om använder jag själv alternativt har använt. 

Jag tror alla som driver konton på sociala medier konton någongång ”gör bort” sig förtroendemässigt genom att välja pengar över förtroende. Jag har själv gjort det och mått dåligt över det. Därför kommer jag inte offra min trovärdighet för kortsiktig ekonomisk vinning. Ifall jag gör det så skriv till mig och ifrågasätt.

Om en artikel exempelvis är betalt samarbete kommer det tydligt att skrivas!

allemog.se tar inget ansvar för investeringar eller för innehållet hos länkade tredjeparts webbsidor.