Thumbnail podd 3 med Mario Noghani

#3 – BemĂ€stra livet 💎 och pengar 💾 med Mental Specialist Mario Noghani!

Dagens podd Ă€r det första gĂ€stavsnittet nĂ„gonsin i Allemog Show med Mental Specialist Mario Noghani 🧠 (kanske lĂ„ter som en guru titel men han Ă€r the real deal!) Jag har följt Mario i 1-2 Ă„r pĂ„ sociala medier och under mina resa till Göteborg i september trĂ€ffade jag honom för första gĂ„ngen. 

Veckans avsnitt Àr fulladdat med djupa diskussioner om ekonomi, framgÄng och psykologi. Det diskuteras högt och lÄgt! Jag tror att oavsett vem du Àr kan du fÄ med dig mÄnga olika guldklimpar för att förbÀttra dig som investerare och mÀnniska överlag. 

NĂ„gra av sakerna vi pratade om:

Jag var lite osÀker pÄ hur jag skulle göra artikeln för det hÀr poddavsnittet. DÀrför kommer hÀr nÄgra av Àmnen som vi diskuterar i podden i form av korta videor:

HÀr Àr korta videor med Àmnen som vi diskuterade:

FÄ ditt drömjobb med ett digitalt CV!

Jag kommer ladda upp fler videor efterhand som fler videor publiceras pÄ Instagram!

Vill du se nĂ„gon gĂ€st i podden? Jag tar emot alla förslag med jubel och glĂ€dje đŸ€—đŸŽ‰ Alltid roligt att höra vad du skulle tycka var intressant!

Mario = Gandalf? 😼

Mario Àr gandalf

Av vissa av Marios klienter som han coachar samt vÀnner kallas han för Gandalf pÄ grund av sin kunskap inom psykologi, filosofi mm. En vÀldigt fin bild enligt mig!

HÀr kan du besöka Marios hemsida!

Oliver Allemog

Jag Àr en ekonominörd och gillar frÀmst att investera via fonder pÄ börsen. Psykologi kopplat till pengar och marknadsföring fascinerar mig mycket. Utöver det Àr jag ett vÀldigt stort sportfan.

More Reading

Post navigation